WEDSTRIJD FS Gelko Hasselt - Real Noorderwijk  3 - 2  (2-1)

DATUM 21-11-2014  20:00

DOELPUNTEN Lagouireh en Joren Jennes

VERSLAG Vrijdagavond, 20u in de knappe Alverberg sporthal stonden onze youngsters klaar om de aftrap te geven van een avondje Futsal. We zijn amper een halve minuut ver als de beloften van Gelko al op voorsprong komen via Abdelkarim Achahbar: 1-0. Vier minuten later staan de bordjes opnieuw in evenwicht, hoekschop voor Real en Aziz Lagouireh trapt de 1-1 binnen. Geen van beide ploegen versieren veel kansen, de mooiste actie komt van Joren Lambaerts in samenspel met Lagouireh, het schot wordt door doelman Baeten gepareerd. Kleine twee minuten voor de rust kan Aziz Ouzahim profiteren van een slap verdedigend Noorderwijk en er 2 – 1 van maken. Met deze stand trekken de ploegen richting kleedkamer.

In de 2e helft loopt Gelko al snel uit tot 3-1, Jawad El Gazi legt de bal in de verste hoek. Real probeert wel aanvallende acties op poten te zetten, doch ze brengen weinig zoden aan de dijk. Bovendien komt het nog goed weg bij een bal op de paal van de thuisploeg. Dit lijkt voor onze youngsters het startsignaal om agressiever uit de hoek te komen. Een schot van Joren Jennes wordt in de 35e min. van de lijn geveegd door doelman Dries Lahraoui (2e helft ingevallen). Even later ontfutselt diezelfde Joren Jennes de bal van Gelko, kaatst met Rik Janssens en werkt daarna beheerst af: 3-2. 40e minuut, een knal van Smail Bahloul kan door Lahraoui nog met de vingertoppen in hoekschop worden geduwd, Joren Lambaerts trapt het volgend schot naast...onze jonge garde drukt in de zoektocht naar de gelijkmaker. Lahraoui houdt zijn ploeg meerdere keren na mekaar recht, bij een aanval van kapitein Lambaerts, duikt hij in de voet en wanneer Caers Ward Vivijs lanceert, kan hij opnieuw redding brengen. Doelman Van Bael gaat dan maar vliegende keeper spelen en scoort ei zo na nog de 3-3...het zou mooi geweest zijn... Jammer genoeg was de reguliere speeltijd daarna om en bleef Real steken op 3-2.

Real youngsters speelde met: Davy Van Bael, Ward Vivijs, Yannick Arnoets, Niels Caers, Aziz Lagouireh, Rik Janssens, Joren Lambaerts, Pieter-Jan Hendrickx, Smail Bahloul en Joren Jennes.